Den tidligere Liverpool-angriber Jamie Carragher og nuværende fodboldkommentator har decideret angrebet Arsenal og sagt, at de simpelthen bare bliver nødt til at gøre en ting bedre, hvis de ønsker nogensinde at kunne spille med om mesterskabet igen. Derudover kalder han Arsenal-spillerne for nogle kujoner og siger endvidere, at lige nu, der er en top 4-placering i Premier League umulig, hvis man kigger på holdets spil på banen på det seneste.

2013: Jamie Carragher (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Carragher, der i sine aktive dage som fodboldspiller, var midtstopper og flere gange anfører for Merseyside-klubben siger, at Arsene Wenger og hans drenge i Arsenal, bliver nødt til at blive bedre på udebane. 26 kampe på udebane er kun resultareret i 26 point og det er skuffende og pinligt for en klub af Arsenals kaliber. Det skriver det engelske medie The Telegraph.

Carragher siger:

Jeg har altid sat spørgsmålstegn ved mentaliteten i Arsenals omklædningsrum har været god nok. Det gør jeg stadig, måske endnu mere nu end før. De bliver nemlig ikke bedre med tiden. Det bliver værre og det er skræmmende. 

“Hvis man kigger på Crystal Palaces sidste sæson, så kaldte jeg dem for kujoner og det står jeg stadig ved. Det er måske hårdt, men faktisk synes jeg, at deres attitude er blevet bedre sammenlignet med sidste sæson. 26 point i 26 kampe på udebane er en skændsel for en klub, der selv siger, at de skal ligge i toppen af den engelske række. Det er bare ikke godt nok. Jeg synes at top 4 er umuligt for Arsenal – det kommer ikke til at ske.”

“Jeg synes, at de burde prioritere Europa League. Hvis de vinder den turnering er noget af deres sæson reddet, for lige nu, der kommer de aldrig nogensinde i top 4 i Premier League. Så Wenger, fokuser og sæt stærkeste hold i Europa League, for løbet af kørt i Premier Legue. “