Den franske landsholdsspiler, Patrice Evra, som i dag spiller for Juventus, fortæller i et interview, hvordan han i samarbejde med Sir Alex Ferguson forsøgte at overtale Cristiano Ronaldo til at komme hjem og spille for Manchester United igen.

Den 30-årige portugisiske spiller, Cristiano Ronaldo, blev i 2009 hentet til Real Madrid, og blev dermed den dyreste handel nogensinde, da han formodes at have kostet hele 800 millioner danske kroner. En rekord, der dog i 2014, blev slået af Gareth Bale, der skulle have kostet Real Madrid i omegnen af 850 millioner danske kroner.

GettyImages-473202298

Ronaldo og Evra (foto fra GettyImages)

Portugiseren som forventes at skifte til næste sommer, har været sat i forbindelse med et skifte til sin gamle klub, Manchester United, og nu indrømmer Patrice Evra altså, at han har forsøgt, at påvirke Cristiano Ronaldo i 2013.  I et interview fortæller Evra følgende:

”Da jeg talte med ham i 2013, fortalte han, at han ikke vidste, om han ville skifte med det samme. Men han fortalte mig også, at han ville skifte en dag. Jeg talte også med Sir Alex, som stillede mig en garanti, om at Cristiano Ronaldo en dag ville vende tilbage til Manchester United.”

Den nuværende træner for Manchester United, Louis van Gaal, er også interesseret i at få en aftale på plads, og gerne så hurtigt som muligt.

Det forventes dog, at Manchester United vil få kamp til stregen, idet den franske klub, PSG, og klubber fra den amerikanske liga, Major League Soccer, efter sigende skulle være interesseret i at tilføje Cristiano Ronaldo til deres trup.