Patrick Cutrone bliver nødt til at forlade San Siro denne sommer. I hvert fald hvis han vil leve op til det potentiale vi alle sammen ved han har. 

Derfor bliver det også spændende at se hvor den 21-årige angriber vælge at spille henne i næste sæson. Vi mener nemlig ikke, at AC Milan er den bedste klub for ham.

Han kom til Milano i 2007, da han var bare ni år gammel. Efter han udmærkede sig som ungdomsspiller op igennem årene og p,å klubben akademi fik han førsteholdsdebut i 2016 i mod Pescara. Siden da har han spillet 63 kampe for klubben og det har resulteret i hele 13 mål.

Efter den profilerede angriber Krzysztof Piatek kom til klubben i januar har Cutrone ikke rigtig spillet så meget. Flere medier har også skrevet, at den nye manager gerne vil give Andre Silva flere chancer på førsteholdet. Det betyder, at den unge angriber, Cutrones, fremtid er meget usikker.

Der er nemlig flere klubber der har meldt sig interesserede i den unge angriber.

MILAN, ITALY – AUGUST 31: Patrick Cutrone (L) of AC Milan celebrates after scoring the winning goal with his teammates Lucas Biglia (C) and Alessio Romagnoli (R) during the serie A match between AC Milan and AS Roma at Stadio Giuseppe Meazza on August 31, 2018 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Den unge angriber spiller også p,å U21-landsholdet og har angiveligt været i kontakt med den italienske klub Sassuolo. En anden lidt mere sandsynlig destination er den italienske Serie A klub Fiorentina. De har fåey nye ejere og de er i gang med at forbedre truppen markant denne sommer. De manglede en uafgjort mindst mod Genoa for at blive i Serie A . Den position vil de nok ikke være i i næste sæson, hvis de selv kan vælge.

Fiorentina har indtil videre været meget interesseret i Gonzalo Higuain. Han kræver dog alt for meget i løn til deres lille klub. Det problem har Fioretina dog ikke med Cutrone, hvorfor han kunne være en oplagt mulighed. Milan er villige til at sælge deres angriber for 25 millioner euro. Og så vil Cutrone også blive genforenet med den manager, der gav ham hans debut for Milan.