Marrouane Fellaini og Ander Herrera mod West Bromwichs Darren Fletcher. [Getty Images]

Marrouane Fellaini og Ander Herrera mod West Bromwichs Darren Fletcher. [Getty Images]

Ander Herrara og Marouane Fellaini passer ikke ind i Manchester United, forklarer Paul Ince.

Fellaini er kun startet inde en gang i denne Premier League sæson, og Herrara er ikke god nok til at spille fast under Louis van Gaal.

“Da de købte Herrara tænkte jeg, at de gav for mange penge for ham. Han er for lav og for svag til at spille i Premier League.

Jeg så ham spille i Spanien og han passer perfekt på det spanske spil, men jeg tror ikke han passer ind i Premier League. Når han spiller, kommer han fremad, og laver et par mål,
men Van Gaal har valgt at bruge de stærke angribere oppe foran, og det gør det næsten umuligt for ham at starte inde i startopstillingen.

Hvad angår Fellaini tænker jeg, at han er en meget intelligent spiller, men han spiller for den forkerte klub. At en spiller med hans kaliber, kun får de sidste ti minutter af hver kamp eller mindre, er ikke godt nok.

Jeg tror han er bedre end det, og at han fortjener en chance. Han får måske nok, og beslutter sig for at skifte i januar, for en hver fodboldspiller vil have spilletid, og det får han ikke her. Han er også alt for god til at sidde på bænken.” udtaler Paul Ince til det engelske magasin, Daily Mirror.