Paul Pogba har bedt Manchester United om at sælge ham denne sommer, efter han er kommet frem til en aftale med Real Madrid. Det skriver flere spanske medier.

af: Emil Plovgaard

Paul Pogba Manchester United
Foto: David Ramos/Getty Images

Franske Paul Pogba er tæt af livet hos Premier League-klubben, Manchester United. Derfor er han fast besluttet på at skifte denne sommer.

Den franske landsholdsstjerne vil gerne arbejde sammen med Zinedine Zidane igen, og parret har flirtet i offentligheden.

Ifølge den spanske avis, AS via Metro, har han derfor nu bedt ledelsen i Manchester United om et salg denne sommer.

Den 26-årige franskmand kan se frem til at indkassere i omegnen af 80 millioner danske kroner, hvis United lader ham gå.

Ed Woodward og co. vil dog ikke lade Paul Pogba gå for en slik. Det siges, at der skal 130 millioner pund til, hvis midtbanespilleren skal have en chance for at flygte fra Manchester.

En sum, der kan dog kan forhandles ned, hvis man skal tro AS. Et salg af Gareth Bale til Manchester United kan nemlig være med til at reducere salgsprisen markant.

LÆS OGSÅ: Philippe Coutinho enig med Premier League-klub: Skifter til sommer

Paul Pogba skiftede i sommeren 2016 til Manchester United fra Juventus for omkring 700 millioner kroner.

Den franske midtbanestjerne skal søndag møde Chelsea hjemme på Old Trafford, i det, der kan blive en drabelig duel om en placering i top-fire.