VM-titlen er en problem for Pogba. I stedet for at være en boost til Paul Pogba så er hans titel som en del af verdens bedste landshold, ikke en fordel når det handler om klubfodbold og præstationerne på Premier League-mandskabet Manchester United.

Den holdning er den tidligere verdensklasse angriber og engelsk landsholdsspiller Ian Wright af. Det skriver det engelske medie Goal.com nemlig.

Den franske landsholdsspiler og tidligere Juventus-spiller Paul Pogba vandt i sommer VM sammen med resten af det franske landshold under slutrunden i Rusland. Han var en vigtig del af Frankrigs midtbane og han blev rost til skyerne af træner Didier Deschamp.

Hans præstationer på landsholdet kontra på klubholdet Manchester United er dog ikke helt lig hinanden. Eller det har de i hvert fald ikke været siden han løftede pokalen midt i juli måned. United-træner Jose Mourinho har udtalt sin utilfredshed med midtbanespilleren, der tidligere har været verdens dyreste fodboldspiller.

Pogba har ikke præsteret og det er et problem for Manchester United. Målsætningen er nemlig at de skal kæmpe med om mesterskabet. Og det bliver svært hvis Pogba ikke spiller op til det niveau vi ved han kan spille på.

Om 25-årige Pogba siger Ian Wright følgende: “I Premier League, hvis vi skal være ærlige, så har han ikke spillet på en kontinuerligt højt niveau. Der har været udfald. Flere af slagsen. Han kommer tilbage med en VM-titel på cv’et og det har givet ham en fornemmelse af falsk sikkerhed. Og en idé om, at han er bedre end sine modstandere. Og det har resulteret i undervurderinger og dårlige præstationer.”

“Vi er simpelthen nødt til at se mere af de vi ved han kan spille. Lige nu er VM-titlen et problem for ham. For han lever på løgne. Og falske ideer.