Ronaldo er bare noget for sig selv. Siden den lynhurtige portugiser i sommeren 2009 skiftede Old Trafford ud med Santiago Bernabeu, har han ikke kunnet stoppe sig selv. En anden, der heller ikke var til at stoppe, var den brasilianske angriber legende Pele. 

AF KRISTIAN PARIS

Den brasilianske legende Pele udtaler sig nu om den nu aktive legende, Cristiano Ronaldo. Han opfordrer ham til at stille målet om, at han skal nå lige så mange mål som ham selv.

Real Madrid angriberen hævede sig selv op på endnu et højere niveau, da han scorede hattrick for Portugal mod Førøerne og nåede op på hele 77 mål for sit hjemland. Det betyder, at han matcher Peles antal, dog med flere kampe spillet.

Pele har dog på trods af tangeringen, rost Ronaldo for hans særlige spektakulære saksesparks mål i sejren i VM-kvalifikationskampen mod Færøerne.

Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images,)

“Jeg så målet og det var rigtig specielt. Det var rigtig godt spillet” Fortalte Pele til magasinet Goal.

Pele nåede i alt at spille 92 kampe i sin aktive karriere for landsholdet Brasilien. Han vandt derudover os tre VM med holdet, modsat Ronaldo, der blot har vundet EM med holdet. Derudover har Ronaldo spillet hele 145 kampe for Portugal.

Men Pele har indrømmet, at fodbolden er meget anderledes nu end, da han spillede for mange år tilbage.

Selvfølgelig er det forskellige tider nu. Men det smukke ved spillet fodbold er målene. Og jeg benytter muligheden for at sende store lykønskninger til Ronaldo for sejren med hans hold.” 

Men Pele kunne ikke rigtig holde sig tilbage og udtalte følgende: “Nu bliver han nødt til at score mere end  1283 mål! ” 

Ronaldo fandt det mere svært at score mål i Portugals 1-0 sejr over Ungarn, hvor han kun var meget tæt på ikke at få et rødt kort, for sent at sparke ud efter en modstander i anden halvleg.