Christian Eriksen har eftersigende afslået Tottenhams seneste kontrakttilbud, på grund af en for lav løn. Han vil den samme pose penge som dem, der tjener mest i London-klubben. 

Af David Paris 

Sidste sæson var den danske landsholdsspiller Christian Eriksen en vigtig del af Mauricio Pochettinos Tottenham-mandskab der sluttede i Premier Leagues top tre. Han scorede seks gange og assiststerede 13 gange. En uundværlig spiller, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om at forbedre sidste sæsons placering.

Af den grund, er det ingen overraskelse, at klubben vil have ham til at forlænge sin kontrakt på White Hart Lane, men ifølge det engelske medie The Sun, har danskeren afvist det seneste kontrakttilbud, angiveligt fordi han ønsker mere i løn.

24-årige Eriksen har sagt, at han ønsker den samme pose penge, som dem, der tjener mest i klubben.

Samme løn som Hugo Lloris og Erik Lamela

Spurs , som klubben også bare bliver kaldt giver den franske målmand Hugo Lloris omkring 700.000 danske kroner om ugen, mens den argentinske hurtigløber Erik Lamela, kan hæve 660.00 danske kroner i banken om ugen.

Christian Eriksen har netop scoret mod Anderlecht. [Getty Images]

Den offensive midtbanespiller Eriksen, der kom til London-klubben for tre år siden fra Ajax, tjener i omegnen af 265.000 kroner om ugen, og har i skrivende stund to år tilbage af sin kontrakt i det engelske.

Hvis Eriksen skal matche de to bedste betalte i klubbe, Lloris og Lamela, skal han mere end fordoble sin nuværende løn. Spørgsmålet er så om Tottenham, der skal spille Champions League næste sæson, er villige til at imødekomme danskerens krav.

Er dette ikke tilfældet kan han meget vel skifte klub i løbet af dette transfervindue, da klubber som Manchester City, Arsenal og Dortmund allerede har meldt deres interesse.