Den tidligere italienske landsholdsangriber, Dani Osvaldo, siger i et interview, at han ikke ville have byttet sin karriere for Lionel Messis. Osvaldo har levet et liv uden for offentlighedens søgelys, siden han som 30-årig trak sig tilbage fra professionel fodbold.

Pablo Dani Osvaldo of Southampton (Photo by AMA/Corbis via Getty Images)

Osvaldo, der ligesom Messi, blev født i Argentina, men spillede meget af sin professionelle karriere i Italien, trådte for to år siden tilbage fra fodboldens verden. I stedet blev han rockmusiker, og dannede et band, “Barrio Viejo”, sammen med andre musikere, han stødte på i Barcelona under hans tid med Espanyol.

Osvaldos karriere bød blandt andet på en titel i Serie A med Juventus i 2014, mens han var udlejet fra Southampton. Desuden har han også spillet for klubber som Inter, Roma, Boca Juniors og Porto.

Han gik på pension, mens han tørnede ud for Porto, og udtalte dengang, at fodboldverdenen ikke længere var ham.

– Ville jeg ønske at være som Messi? Nej. Jeg vil gerne spille ligesom ham, men han har intet liv. Det er som om, han lever i et gyldent fængsel, fortæller han til den spanske sportsavis, Marca.

– Han kan ikke gå et sted hen og drikke noget i ro og mag. Måske er han ligeglad, men det erj eg ikke.

– Jeg kan lige forestille mig, at han har verdens største TV, men han kan jo aldrig bruge det, for han er aldrig i dagligstuen alligevel.

– Derudover kører han sikkert rundt i en Ferrari, selvom han kun bor 15 minutter fra Barcelonas træningsanlæg, fortæller den farverige Dani Osvaldo.