Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende pensionerede spiller Owen Hargreaves har fortalt, hvem han tror bliver en af dem, der kommer til at vinde Ballon d’Or i fremtiden. 

Af David Paris 

Det engelske medie 90min.com skriver tidligere i dag, at Owen Hargreaves, der tidligere har spillet for selveste Manchester United og i dag er pensioneret, at Borussia Dortmund-spilleren Ousmane Dembele kommer til at vinde titlen som verdens bedste fodbold spiller i dag. En titel, der også bare kaldes Ballon d’Or.

Dembele har indtil videre i denne sæson lavet 17 assists og scoret otte gange i i alt 40 kampe for Bundesliga-klubben. Og så er han kun 19 år. Med disse præstationer har franskmanden slået sit navn fast i international fodbold og han er allerede trådt ind på den europæiske scene med flere gode optrædener i Champions League for klubben med det gule spillersæt.

Derudover skriver den store engelske avis The Sun også, at Manchester United-cheftræneren Jose Mourinho skulle være rigtig interesseret i Dembele, der kom til Tyskland sidste sommer fra den mindre franske klub Rennes. The Red Devils, som United også kaldes, skulle angiveligt være klar på at bude omkring 440 millioner danske kroner på talentet.

Dortmund gav kun 115 millioner kroner for spilleren, så klubben så i skrivende stund til at tjene rigtig mange penge.

Hargreaves, der selv har spillet både i Premier League i Bundesligaen for henholdsvis Manchester United og Bayern München, er især imponeret over Dembeles evne til lave assists og hans fysiske styrke på banen. Han siger: “Jeg tror han har potentialet at vinde Ballon d’Or. Jeg tror, han kommer til at være med helt fremme. Han er storslået med begge fødder og så hurtig og så kraftig. Han kommer helt sikkert til at være med Ballon d’Or-diskussionerne.”