Manchester Citys manager Pep Guardiola tror, at lokalrivalerne fra Manchester United bliver en seriøs konkurrent til det engelske mesterskab i år – blandt andet på grund af klubbens mange nyindkøb. 

Pep Guardiolas tropper fra Manchester City har vundet det engelske mesterskab to år i træk, og derfor er holdet også favorit til at gentage bedriften for tredje sæson i træk. I sidste sæson kæmpede City med Liverpool om titlen, og Liverpool havde hele 25 point flere end Chelsea på tredjepladsen, da sæsonen var forbi. Men i denne sæson kan det vise sig at blive anderledes, mener spanieren. Han tror, at særligt Manchester United vil være at finde i titelræset. 

”Jeg tror, vi vil se United med Maguire og de andre spillere, de har købt. Det gælder også Arsenal, Chelsea og Tottenham. De har vundet alle deres kampe pre-season, så jeg tror, der bliver mange udfordrere til titlen i år,” sagde City-manageren på en nyhedskonference søndag efter Charity Shield-sejren over Liverpool efter 1-1 og straffesparkskonkurrence. 

Og netop Liverpool bliver selvfølgelig også en udfordrer, siger Pep. 

”Vi var meget glade over sejren, da det hold, vi mødte, er mestre i Europa, så jeg gav meget kredit for vores sejr. Måden, vi spillede på – særligt i første halvleg – og måden, vi forsvarede os ..Men Liverpool er et klassehold. Forskellen kan være et enkelt point, et straffespark. Forskellen mellem de to hold er minimal,” sagde spanieren ifølge Goal. 

”Nogle gange får man en dom imod sig og andre gange omvendt. Derfor er det godt, at vi lige har spillet imod dem(Liverpool), så vi ved, hvad det er for et hold, vi skal møde senere i sæsonen. Vi er nødt til at være lige så velforberedte resten af sæsonen, som vi var i dag, hvis vi skal vinde PL-titlen.”

Manchester City tager fat på første runde i Premier League, når mandskabet møder West Ham på lørdag.