Veteranen Pepe indrømmer, at han ville elske at se sin tidligere Real Madrid og Portugal holdkammerat til at spille for samme klub som ham selv lige nu. 

AF KRISTIAN PARIS

Pepe siger nemlig, at ville være super glad for at se Cristiano Ronaldo i Besiktas i Tyrkiet. Ronaldo har vundet Ballon d’Or hele fem gange, og har i mange år været godt venner med Pepe – de har spillet sammen både på landshold og på klubhold; i Real Madrid og i hjemlandet Portugal i Sporting CP.

Den portugiske landsholdsspiller skiftede dog den spanske hovedstads ud med Istanbul i Tyrkiet for Besiktas i Super Lig.

Her på billedet ses Cristiano Ronaldo og Pepe, i deres yngre dage. (Photo by VI Images via Getty Images)

Nu vil han have verdens bedste fodboldspiller til at spille sammen med ham.

– Hvis jeg kunne vælge og det var muligt, ville jeg naturligvis elske at se Cristiano komme og spiller her. Han er person jeg har rigtig meget respekt for, har den tidligere Real Madrid anfører udtalt til CNN.

– Uden for banen er Cristiano en meget normal person. Når der er noget, der kommer ud i pressen om ham, siger han bare: Det kan ikke passe, det er løgn. Folk snakker uden at kende den sande CR7. Han er en normal person med normale vaner ligesom alle andre, slog Pepe fast i interviewet.

– Han elsker virkelig sin familie. Han elsker sin søn. Han stresser dog helt vildt meget over at være far – det synes jeg er super vigtigt. Han er en perfekt og naturlig far.

-Da  Besiktas kom til mig med deres tilbud fangede det min opmærksomhed. Jeg sagde ja og se hvor jeg er nu. Der er mange der har sent mig beskeder på de sociale medier, om at jeg ikke kunne forlade Spanien. Jeg kunne vende, alt det jeg havde opnået ryggen og forsvinde. Men jeg lyttede ikke.

Pepe har indtil videre spillet 16 kampe for sin nye klub, hvor han står noteret ofr et mål. Han var sidst at se i går, da BEsiktas mødte Monaco i Champions League – det eneste hold, der ikke har kvalificeret sig til knockoutrunden endnu.