En af Serie As hotteste spillere lige nu, Ivan Perisic, afslører nu i et hudløst ærligt interview, at han var meget tæt på at forlade Inter til fordel for Premier League. 

Ivan Perisic afslører, at han næsten valgte at skifte Inter ud med Manchester United helt tilbage i 2017. Han blev nemlig overbevist af manager Luciano Spaletti til at blive.

Flere medier har rygtet Perisic sammen med United på det seneste og tidligere. Rygterner dukker altid op, når transfervinduerne åbner to gange om året. Den kroatiske landsholdsspiller afslører nu, hvorfor han overvejede at skifte til United.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

“Det er sandt, at jeg fik flere tilbud fra Manchester United. Jeg var meget tæt på at tage det tilbud der lå på bordet til mig. ” Har Perisic sagt i et interview med Four Four Two i samarbejde med Football Italia,

“Men jeg besluttede at blive. Spallettis overtalelsesevner var simpelthen for gode. Han ville have mig til at spille en stor rolle. Og i fodbold er det de små detaljer, der er nøglen. ” slog Perisic fast.

Inter har spillet sprudlende under Spaletti indtil videre. Perisic har også spillet godt. De sluttede som nummer fire i sidste sæson og kvalificere sig dermed til Champions League.

Flyvende  for klub og land

Lige nu er de treer i den bedste italienske række. Et point efter Napoli og ni point efter førerholdet fra Juventus, der stukket lidt af. Inter kan derudover også kvalificere sig til ottendedelsfinalerne i Champions League, hvis de altså formår at blive bedre end Tottenham i gruppen, hvor også Barcelona ligger godt til. Bundholdet her er PSV.

Inters succes kommer oven på de sidste imponerende fem måneder, hvor specielt Perisic har været flyvende. Han var en af hovedårsagerne til, at Kroatien nåede langt i sommerens VM-slutrunde. Han lavede tre mål og en assist i syv kampe før de røg ud til Frankrig i Moskva.