Ivan Perišić har præsteret meget jævnt for Inter Milan siden skiftet fra VFL Wolfsburg i sommers, den 27-årige kantspiller skulle eftersigende være en af de mange Serie A-emner som Antonio Conte har i sinde at lokke med til det vestlige London ifølge Goal. 

Ivan Perišić kan måske være på vej til Premier League (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Ivan Perišić kan måske være på vej til Premier League (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Af: Thomas Burchardt

Den kroatiske kantspiller der har nettet 8 gange i 27 kampe for Inter, er også meget lun på et skifte til Premier League, og ifølge spillerens agent Tonci Martic er Perišić link til Chelsea meget interessant for spilleren:

 “At være rygtet til en klub som Chelsea og en manager som Antonio Conte er meget spændende for Perišić” udtalte agenten til Goal.

Inter kan se sig selv nødsaget til at sælge ud i deres spillermateriale efter deres opgør med financial fair play-reglerne sidste år. Deres nuværende placering i ligaen hjælper heller ikke på klubbens attraktivitet frem mod næste sæson, hvor klubben ikke har udsigter til at ende i Champions League.

Selvom Chelsea heller ikke er på vej mod Champions League deltagelse næste sæson, skulle klubben altså være interessant for Ivan Perišić ifølge hans agent. Men med 8 scoringer siden i sommers, er han rangeret højt hos Inter, og Chelsea kan risikere at ryge ind i nogle hårde forhandlinger hvis kroatens skifte til London skal blive en realitet.