Petr Cech tilbage til Chelsea: Transfervinduet er åbent og det betyder masser af rygter for os, der bare elsker fodbold. Diverse medier skriver om alle mulige forskellige spillere og deres fremtid. Klubber og deres muligheder for at forbedre deres resultater for sidste sæson er også emner i pressen. Og en af de klubber er Chelsea. De vil nemlig hente en gammel kending til klubben Der er selvfølgelig tale om Petr Cech.

Den i dag 36-årige målmand rygtes væk fra sin nuværende klub Arsenal. Det skriver det engelske medie Goal.com i hvert fald. Den tjekkiske landsholdsmålmand skulle ifølge førnævnte medie være på tæt på et skifte tilbage til Chelsea i den anden ende af London. Petr Cech har nemlig spillet for The Blues, som klubben også kaldes, tidligere. Det var for 2004 til 2015. I løbet af sin karriere på Stamford Bridge blev han hurtigt en publikumsfavorit og var til sidst i sin tid i klubben en af klubens absolut bedste målmænd nogensinde. Han blev kendt for sin karismatiske hjelm, som han siden en slem hovedskade i slutningen af 00’erne, har båret udfortrødent.

Bernd Leno skal være målmand i Arsenal

Og nu kunne han altså være på vej tilbage til klubben som han gav mere end 10 år af sit liv. Årsagen er at Arsenal har handlet ind på målmandsposten. De har nemlig købt den unge og talentfulde tyske målmand Bernd Leno fra Bayer Leverkusen. Og han er i første omgang udset til at være ny førstevalg. Af den grund kommer Petr Cech til at sidde på bænken igen – akkurat som han gjorde i sin sidste sæson i Chelsea. Det var dengang til fordel for Thibaut Courtois.

Courtois er stadig i Chelsea, men han er på vej til Real Madrid. Af den grund ville Petr Cech altså blive førstevalg hvis han skifter tilbage til Chelsea. Selv siger Cech dog, at det eneste der optager ham lige nu, er at imponere sin nye træner i Arsenal Unai Emery.