Den engelske forsvarsspiller fra Manchester United, Phil Jones tager sig ikke af sine kritikere og den mobning som han ofte modtager på de sociale medier er ikke noget han beskæftiger sig med. Det forsikrer han omverdenen om i interview med Goal.com i gårsdagens avis. Han forberede sig i stedet på den kommende succes på Old Trafford og tror på, at Ole Gunnar Solskjær er manden, der kan starte en ny æra hos The Red Devils, som Manchester United også kaldes.

Phil Jones ved, hvad du som læser formentligt mener om ham som fodboldspiller. Han er langt fra den eneste United-spiller, der har kæmpet med spillet i en post-Ferguson tid. Han er dog en ramt herre. Specielt når det handler om sjove memes og at hænge nogen ud på nettet. Han blev ofte gjort til grin på grund af sin buldrende spillestil, sjove fejl og vilde ansigtsudtryk i kampens hede.

Phil Jones har dog et budskab til sine tvivlere, haters, mobbere.

Han har netop forlænget i flere år med klubben. Og det kommer til at give ham 10 års jubilæum i klubben meget snart. Ligesom spillere som Roy Keane, Paul Scholes og Ryan Giggs.

Phil Jones siger: “Så vidt tror jeg ikke det kommer til at gå. En jubilæumsfest. Nok kun min mor og far og familie, der ville dukke op. Haha.Jeg er glad for at være her. Og jeg ønsker at være en del af klubben fremtidige succes. Og det insisterer jeg faktisk på. Jeg er 27 år og skal nok være med helt fremme de næste par år.”