Pierre-Emerick Aubameyang afslører, at han havde flere tilbud på hånden i forbindelse med sommerens transfervindue. Den målfarlige angriber valgte dog at blive i Tyskland hos Borrusia Dortmund.

 (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

I sommerens transfervindue blev Dortmund-angriberen, Pierre-Emerick Aubameyang, sat i forbindelse med flere storklubber, men den gabonesiske angriber valgte dog at blive i Ruhr-distriktet, hvor Dortmund hører til.

Nu kan Aubameyang dog imidlertid afsløre, at han undervejs havde mange tilbud fra flere klubber. I et interview med Radio Monte Carlo kan Aubameyang fortælle, at den italienske storklub, AC Milan, var særdeles interesserede i at hente angriberen.

-Milan tilbød mig noget. Jeg var meget interesseret i projektet. Men af flere grunde blev det ikke til noget, fortæller han.

Foruden AC Milan var han også i kontakt med den franske hovedstadsklub PSG. Her var han blandt andet til møde med præsidenten i klubben, Nasser Al-Khelaifi.

-I begyndelsen af juni mødtes jeg med Nasser. Det var før Antero Henriques ankomst (den nye sportsdirektør, red.). Og da Henrique kom til PSG, besluttede de sig for, at de ikke ville have mig, siger gaboneseren.

Foruden de to førnævnte klubber, så var der også adskillige kinesiske klubber interesseret i angriberen.

-Kina? Det tog jeg ikke seriøst. Der manglede professionalisme.

Imidlertid kan Aubameyang også afsløre, at de utallige rygter om et potentielt skifte til Real Madrid ikke havde noget på sig.