Gerard Pique skifter ikk til Manchester City med Guardiola.

Af: Lasse D. Drescher

FC Barcelonas midterforsvar Gerard Pique har fortalt at han ikke skifter til Manchester City, grundet at Manchester City er Manchester Uniteds rival, og Pique elsker sin tidligere klub for meget til at kunne spille imod den.

Pique spillede under Sir Alex Ferguson i 2004, og der spillede Pique mest på Uniteds reservehold, men Pique fik 23 kampe hos Manchester United.

Pep Guardiola tager til Manchester City til sommer, men han Pique gør det klar at han aldrig kommer til City. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Pep Guardiola tager til Manchester City til sommer, men han Pique gør det klar at han aldrig kommer til City. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Gerard Pique fortæller dette til sportskeeda:

“Da jeg var 17 eller 18 år kom jeg til Manchester United, jeg fik ikke meget spilletid og det påvirkede mig. Jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke kunne få flere minutter på banen.”

Gerard Pique kom til Barcelona, og har siden været en del af det mest vindende hold i historien, med en masse pokaler og trofæer med en masse forskellige trænere. Guardiola og Pique vandt de 14 trofæer, plus to Champions League titler i 08/09 og igen i 10/11 sæsonen.

Gerard Pique tilføjer:

“Da jeg kom til Barcelona var jeg 21, og jeg vandt alle trofæer med klubben, jeg troede jeg var en superstjerne, men efter lidt tid fandt jeg ud af at alle hold får problemer engang imellem, og det skete også i Barcelona.”

Læs også: Cech mener at Arsenal rejser sig hurtigt igen efter nederlaget til Manchester United