Den italienske verdensstjerne, Andrea Pirlo, kan afsløre, at han var tæt på et skifte, der formentlig kunne have ændret hans karriere for mange år tilbage.

Andrea Pirlo of Juventus FC during the UEFA Champions League final match between Barcelona and Juventus on June 6, 2015 at the Olympic stadium in Berlin, Germany.(Photo by VI Images via Getty Images)

Den italienske midtbanestrateg var en af de bedste på hans position, og nu løfter han i et interview sløret for, at han kunne være skiftet til en af de største fodboldklubber tilbage i 2010.

Skiftet blev dog aldrig en realitet. I 2011 valgte han i stedet for at skifte til Juventus.

Dengang, tilbage i 2010, spillede Andrea Pirlo stadig for AC Milan, der den sommer valgte at købe Zlatan Ibrahimovic. Den italienske midtbanespiller kan nu røbe, at der havde været snak om en byttehandel. Således udtaler han sig ifølge det italienske medie, Sport Italia.

” Ibrahimovic’ transfer var næsten en realitet, og jeg kunne være blevet en del af handlen, men det blev løst uden, at jeg skifte”, fortæller den nu pensionerede midtbanespiller til mediet.

Det var dog ikke Pirlo selv, som ønskede at skifte, og derfor blev handlen da heller aldrig en realitet. I interviewet fortæller den nu 38-årige Pirlo, hvordan han forholder sig til Milans nuværende spillestil med Gennaro Gattuso i spidsen.

Et mandskab i live

” Jeg så et Milan-hold, der var mere organiseret i kampen mod Crotone end i de første par kampe og spillede med gode ideer.”

”De havde mange chancer. Jeg så et mandskab, der var i live. Det var vigtigt for dem at få et resultat efter Fiorentina og derbyet mod Inter. Nu har de tid til at arbejde. Jeg ville blive glad, hvis Rino fortsatte med dette.

Pirlos karriere startede i den italienske klub, Brescia. Inter hentede ham til klubben i 1998, og tre sæsoner var han at finde hos AC Milan, der er en af Inters bitre rivaler.

I ti år spillede han for AC Milan, inden skiftet til Juventus. Her fik han fire år for Den Gamle Dame, før turen gik til USA og New York City FC. Pirlo lagde støvlerne på hylden den 1. januar 2018.