Bayern München-stjerne rygtes mod Premier League, da der er tre storklubber som viser interesse.

Af Lasse D. Drescher

Manchester Evening News skriver at der fortsat er stor interesse i Bayern München-stjerne, fra flere Premier League-storklubber. Det har i de seneste par dage været meldt ud, at Manchester United har vist interesse i Bayern-stjernen Jerome Boateng.

(Photo: Getty Images)

Den erfarne tysker rygtes nu ifølge mediet ikke kun, til Manchester United. Der skulle også være interesse fra Manchester City og Liverpool. Den nu 29-årige tysker Jerome Boateng har tidligere spillet for Manchester City, tilbage i sæsonen 2010-2011.

Udmeldingen lyder i øjeblikket på, at 29-årige Jerome Boateng forventes at koste omkring 425.000.000 kroner. Dog vil prisen formentlig komme til at stige, hvis interessen fra de tre Premier League-storklubber fortsætter, da de så forventes at skulle kæmpe om tyskeren.

Jerome Boateng er ifølge flere medier og fodboldeksperter en af verdens bedste spillere, på hans position. Det er dog kun når han er skadesfri, så ser man for alvor hvor vigtig en spiller han er, både for Bayern München men også for det tyske landshold.

Manchester Evening News skriver samtidig at Jerome Boateng måske kunne blive lokket tilbage til Manchester City, grundet hans kendskab til træneren. Jerome Boateng og Pep Guardiola arbejdede nemlig sammen, i de år hvor Guardiola var træner hos den tyske storklub.

Skifter Boateng tilbage til Premier League?

Der er dog også tvivl om hvor vidt Jerome Boateng egentlig har et ønske, om at forlade Bayern München. Der er nemlig intet i øjeblikket, som tyder på at Boateng ikke ønsker at fortsætte karrieren hos den tyske storklub.

Jerome Boateng er både klog og forudsigende, samtidig med han er fysisk stærk, så han er en spiller som formentlig kan blive meget solid i Premier League. Hvis altså han skifter til en af de tre klubber, som viser interesse.

Læs også: Officielt: Real Madrid har sikret sig ukrainsk talent