Premier Leagues syvende runde bliver afholdt i weekenden, og i denne optakt, kan du læse ti sjove stats, som du kan brillere med over for vennerne.

Optakt til syvende runde af PL 2017/18:

Huddersfield Town mod Tottenham Hotspur, lørdag d. 30. september:

Spurs kan vinde de første fire udekampe i ligaen, hvis de vinder ude mod Huddersfield lørdag. Det har de ikke prøvet siden 1960/61 sæsonen.

AFC Bournemouth mod Leicester City, lørdag d. 30. september:

Jamie Vardy har fundet vej til netmaskerne tre gange i de seneste seks kampe mod The Cherries. Scorer han mon lørdag?

Manchester United mod Crystal Palace, lørdag d. 30. september:

Manchester United har ikke tabt i 16 ligakampe mod Crystal Palace. Det er blevet til 13 sejre og 3 uafgjorte. Kommer The Reds første nederlag mod Crystal Palace lørdag? Vi tvivler.

Stoke City mod Southampton, lørdag d. 30. september:

Southampton kan starte deres sæson med rent bur i hver af deres første tre udekampe, hvis de formår at gøre det i Stoke lørdag eftermiddag. Det ville dog være første gang siden Premier Leagues stiftelse i 1992.

West Bromwich Albion mod Watford, lørdag d. 30. september:

Watford jagter den fjerde udebanesejr i træk. De har allerede slået klubrekorden ved at vinde de første tre udekampe – forøges rekorden mon i West Bromwich?

West Ham United mod Swansea City, lørdag d. 30. september:

Swansea kan blive det fjerde hold i Premier Leagues historie, som som holder målet rent i hver af de første fire udekampe i sæsonen. Manchester United gjorde det i 1997/98, Leicester i 2000/01 og Chelsea i 2004/05.

Chelsea mod Manchester City, lørdag d. 30. september:

Pep Guardiola har mødt Chelsea syv gange som træner. Han har dog ikke vundet endnu. Det er blevet til 4 gange uafgjort og tre nederlag.

Arsenal mod Brighton & Hove Albion, lørdag d. 30. september:

Arsene Wenger kan slå en meget imponerende rekord lørdag eftermiddag, hvis det lykkes Arsenal at vinde hjemme mod Brighton. Hvis Gunners slår Seagulls, har han nemlig vundet mod 44 forskellige Premier League-klubber, og det er mere end Sir Alex Fergusons rekord på 43.

Everton mod Burnley, søndag d. 1. oktober:

Hvis Burnley vinder på Goodison Park, vil de have flere point på udebane i denne sæson, end de formåede at skrabe sammen i den sidste, hvor det blev til syv point i alt på udebane – i denne sæson har man allerede høstet de første fem.

Newcastle United mod Liverpool, søndag d. 1. oktober:

Newcastle har vundet fire ud af deres seneste seks hjemmekampe mod Liverpool – de sidste to er endda blevet vundet med et rent bur.