Rygterne svirrer omkring den franske verdensmester Paul Pogba. Spanske Real Madrid lurer i kulissen omkring midtbanespilleren, men Manchester United vil beholde den store stjerne på Old Trafford.

Pogba United

Paul Pogba blev i lørdag aften den helt store helt for Manchester United, da han scorede to gange mod West Ham, men De Røde Djævle frygter, at franskmanden kan være fortid til sommer.

Real Madrid har længe vist interesse for den karismatiske midtbanespiller, og det forventes, at de vil gå langt for at sikre sig hans underskrift efter denne sæson. I det spanske skal der hentes unge stjerner ind, og det kan franskmanden give.

Manchester United vil dog meget nødigt af med Pogba, og ifølge avisen Daily Mirror er klubben klar til at tilbyde ham anførerbindet for at holde ham i klubben.

Ole Gunnar Solskjær Manchester United

Den nuværende anfører, Antonio Valencia, forlader klubben efter denne sæson, og selvom Ashley Young har været anfører det meste af sæsonen, er det tvivlsomt, om han får lov til beholde tjansen permanent.

Pogba har tidligere på sæsonen båret anførerbindet, mens De Gea og Smalling også har haft æren. Dog forventes det, at der også skal en massiv lønforhøjelse på bordet, før Pogba vil blive på Old Trafford i Manchester.