Den tidligere UEFA præsident Michel Platini har sagt, at han er meget uforstående overfor Cristiano Ronaldos transfer til Juventus tidligere på sommeren. 

I et interview med L’equipe har Michel Platini indrømmet, at han er meget frustreret over Ronaldos beslutning over at forlade Real Madrid i forsøget på at finde nye udfordringer.

Platini sagde: ” Jeg synes, at det er mærkeligt, at han som 33-årig vælger at forlade Real Madrid. En klub, der er blevet ‘hans’ de sidste mange år. I en klub, hvor han har vundet tre CL-trofæer i træk. Og så bare for at komme af sted på et ny eventyr. ”

(Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

” Da jeg selv var 32, var der mange hold, der ville hente mig. Men jeg gik på pension fordi jeg var træt af det hele. ” slog Platini fast.

Vanvittigt skifte

Den portugisiek landsholdsspiller skiftede til Torino for omkring en milliard tidligere på sommeren. Og det kom nok ikke kun bag på Platini. Det kom nok som et chok for de fleste af os. Han havde som sagt vundet førnævnte trofæer og var Real Madrids all time topscorer.

Ronaldo begyndte allerede at snakke om et skifte væk fra Bernabeu, da han havde vundet den tredje CL titel i træk med klubben.

Den femdobbelte Ballon d’Or vinder afslørede, at den italienske storklub var den eneste for ham. Platini er dog stadig uforstående over hvordan kæmpetransferen alligevel blev en realitet.

“Jeg kan simpelthen ikke forstå, at han er skiftet. Jeg ved ikke om det var Juventus, der kontaktede ham eller om det var Jorge Mendes [hans agent red.] der tilbød ham . Men jeg forstår det simpelthen bare ikke. ” slog den franske legende fast.

Ronaldo har ikke helt fået den start på karrieren i Serie A, som man kunne ønske sig. Han har spillet to kampe i ligaen og har stadig ikke scoret et mål. Modsat er han ved at finde sig til rette; hans søn er kommet på holdet på Juventus u9 hold. Han spiller sammen med Andrea Barzaglis søn.