(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, indrømmer, at Tottenhams trup var for tynd i forhold til hvad der kræves af Champions League-fodbold.

Af Emil Plovgaard

Tottenhams håb om at nå 16-dels finalen blev i går aftes knust af Monaco, der sendte Londonklubben hjem til Englands hovedstad med et 2-1 nederlag.

Harry Kane gav ellers gæsterne midlertidigt håb, da han udlignede til stillingen 1-1 på et straffespark, men et tredje mål og det andet mål til Monaco blev i det 49. minut scoret af Thomas Lemar, der dermed kunne grundlægge Monacos sejr.

Resultatet opsummerer meget godt Tottenhams indeværende sæson i Champions League. Premier League-klubben har indtil videre tabt begge hjemmekampene i gruppespillet på Wembley.

Pochettino: Skuffet, men rolig

Pochettino har indrømmet, at hans trup har brug for mere bredde, hvis man vil undgå lignende skuffelser i fremtiden:

“Vores mål er at være et udfordrende hold i både Premier League og Champions League. Der skal måske tilføjes mere kvalitet før målet kan opnås.

Jeg er utilfreds med kampen mod Monaco og med måden vi lukker mål ind på, men på den anden side er jeg også rolig, for vi har ikke færdiggjort vores projekt endnu.”