Tottenhams manager Mauricio Pochettino har sat et navn på den spiller han synes er verdens bedste lige nu. Altså som i lige nu. Lige nu og her.

Meget overraskende er det ikke Real Madrid og Portugal stjernen Cristiano Ronaldo som Pochettino peger på.

I stedet er det den engelske anfører Harry Kane. Han lavede i sidste uge to mål mod Tunesien og det sikrede Englands første sejr i denne slutrunde. Det betyder dog også, at han er to mål efter føromtalt Ronaldo på turneringens topscorer liste.

Ronaldo har levet hele fire mål i blot to kampe. Det sker efter han på sensationelt vis formåede at lave et hattrick mod Spanien i begge nationers åbningskamp denne sommer.

 (Photo by Nigel Roddis/Getty Images)

Kane er blevet sat meget i forbindelse med et skifte til netop Real Madrid på det seneste. Det faktum ændrer hans succes til denne slutrunde nok ikke på – tværtimod.

Hans succes har dog blot vist, at hans manager, Pochettino, er overbevist om, at Tottenham-stjernen er blandt de bedste i verden. Hvis altså ikke han er den bedste.

Han siger i hvert fald, at han er på høje med både Ronaldo og Messi.

” Når man bliver nævnt i samme sætning som Ronaldo, så er man noget specielt.  Men det er faktisk sådan folk snakker om Harry lige nu. For mig er han allerede den bedste angriber i verden. ”

England Kane

“Han er ikke kun en, der kan afslutte. Kan kan meget mere og han påvirker hele tiden kampene. Han kan læse spillet og tilpasse sit eget derefter. Han er også god til adskille forskellige formationer. Han er den komplette spiller og angriber og jeg ser ingen på niveau med ham. ” Slog den sydamerikanske manager fast.

” Det er noget specielt som Harry og England er ved at skabe. Han elsker Tottenham, men han har også en reel passion for fodbold for hans  nation. Det brænder han mere end 100 % for. !! ”