Tottenhams chef Mauricio Pochettino har afsløret grunden til, at en af klubbens mest udskældte spillere blev i klubben i sommers og ikke blev solgt, som rigtig mange fans og eksperter havde regnet med. 

AF KRISTIAN PARIS

Grunden fra manageren er meget, meget simpel: Der var ikke nogle interesserede i spilleren denne sommer.

Midtbanespilleren blev godt nok klubbens dyreste indkøb nogensinde i sommers, da han kom til klubben fra Newcastle for omkring 300 millioner. Han har dog ikke imponeret nogen som helst i det år han har været i London klubben. Blot 25 Premier League kampe er det blevet til for afrikaneren.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Sissoko gik ellers ud tidligt på sommeren og udtalte offentligt, at han ønskede klarhed og ærlig omkring hans situation i klubben fra manager Pochettino. Men på grund af manglende interesse fra købevillige klubber blev Tottenham nødt til at beholde spilleren i denne sæson også – måske for at give ham endnu en chance på holdet. Det skriver the Guardian.

– Spilleren var den første, der selv gerne ville væk, fordi han ønskede at spille mere i en sæson, hvor VM ligger lige efter, udtalte Pochettino til avisen.

– Men jeg tror, at den mulighed ikke rigtig eksisterede for ham. Jeg var end glad, da jeg fandt ud at han blev i klubben. Nu har han muligheden for at spille igen.

– Han spillede ikke meget sidste sæson – ikke så meget som han gerne ville. Sissoko ville gerne væk for at spille mere, føle sig vigtig, og gøre en forskel i en anden klub. Og det bliver vi nødt til at respektere.  Til sidst endte det dog med at han blev i klubben, og nu skal han bare overbevise os om, at fortjener at spille – så skal han nok få chancen.

Sissoko har indtil videre spillet seks kampe i Premier League og to i Champions League i denne sæson.