Champions League er i gang og det betyder, at de får nogle af bedste og vildeste kamp. I går mødte Tottenham Borussia Dortmund i et hæsblæsende opgør. 

Af David Paris 

Træner Mauricio Pochettino og hans mandskab har endelig brudt forbandelse på klubbens nye stadium Wembley Arena og vundet en kamp. De mødte i går den tyske Bundesliga-klub Borussia Dortmund og kunne efter 90 minutter juble efter en sejr på 3-1. Det var første runde i dette års Champions League og Tottenham, der også bliver kaldt Spurs, fik tre points.

To mål fra Harry Kane og ét fra Heung-Min Son sikrede 3-1-sejr i Gruppe H, der også tæller hold som Real Madrid og Apoel.

Træner Pochettino fortæller dog, at sejren betyder mere end bare tre point, idet de med sejren på klubbens nye hjemmebane brød den onde forbandelse, der har hægret klubbens omklædningsrum efter nederlagene til Chelsea og den uafgjorte kamp med Burnley.

I sidste sæsons Champions League vandt Tottenham kun en gang på Wembley. En kamp mod CSKa Mosvka, der ikke havde nogen betydning. Klubben var nemlig allerede ude af turneringen.
Træneren fortæller: ” Måske vil folk stoppe med at tale om hokus-pokus som de har gjort det sidste år. Følelsen er fantastisk. Jeg håber det vil stoppe med al den snak, der har været omkring holdet og klubben. Det er massivt, massivt godt at starte på den måde. At få tre point. Det var så vigtigt at få de tre point mod et fantastisk hold som Borussia Dortmund, som har utrolige spillere.”