Spørg den gennemsnitlige fodboldfan, om hvem han tror, ville være favorit til at være Ballon d’Or, når Cristiano Ronaldo og Lionel Messi engang ikke længere spiller fodbold – hvis det da sker – og de vil formentlig nævne følgende spillere: Neymar, Gareth Bale og måske Antoine Griezmann og Paul Pogba.

paul pogba løn

Selvom Pogba ikke spiller for Real Madrid eller Barcelona, er han stadig den dyreste fodboldspiller i verden med et prisskilt på £89 millioner, da han i sommer skiftede Juventus ud med Manchester United.

Pogba har været i forrygende form for United i de seneste uger, og hvis han kan føre De Røde Djævle til succes i de største turneringer de kommende sæsoner, er der ingen tvivl om, at han vil finde sig selv på podiet til Ballon d’Or.

At vinde Ballon d’Or er et af Pogbas primære mål. Det siger han i et interview med FourFourTwo:

“Jeg kan måske en dag være en af de tre finalister. Mit største mål er at vinde Ballon d’Or, men der er mange andre kandidater.

Jeg plejede at se Messi og Ronaldo på TV og spille med dem på Playstation. Nu er jeg tæt på dem. Men mit mål er ikke bare at være tæt på dem. Jeg vil være bedre end dem en dag.

Det handler om at gøre et arbejde. Jeg bliver nødt til at fortsætte med at arbejde hårdt, og så vil jeg måske komme til det punkt en dag.”

POGBA: Disse tre spillere kan overgå Messi og Ronaldo

Den 23-årige stjernespiller har i et interview med ESPN Brazil sagt, at han føler, at der er mange spillere, der kan nå toppen af fodboldverdenen, men at der i hans øjne er tre spillere, som skiller sig ud.

“Du ved aldrig med de drenge her. I fremtiden kan du se Neymar, Hazard og Reus. Der er så mange unge spillere, der kan erstatte dem.

Man ved aldrig, fordi i en sæson kan du være skadet i seks, ja måske endda, tolv måneder. Det håber jeg ikke de bliver, men man ved aldrig, hvad der sker.”

POGBA: Neymar er fremtiden

Pogba mener også, at ud af de tre førnævnte stjerner, så er det Neymar, der er fremtiden i fodboldverdenen.  

“Neymar er fremtiden. Han får mig til at nyde spillet. Han spiller for ham selv og alle. Det kan jeg godt lide.”