Den franske landsholdspiller Paul Pogba, der lige nu gør karriere i den engelske Premier League-klub Manchester United er blandt verdens dyreste fodboldspillere. Faktisk blev han, da han i 2016 byttede Juventus-trøjen ud med netop den røde United-trøje, verdens dyreste med en overgangssum på 89 millioner pund. Siden er han blevet overgået af Neymar, men det ændrer ikke på det enorme prisskilt han bærer om halsen.

Den tidligere franske fodboldspiller, Christophe Dugarry, der blandt andet var på lønningslisten i Barcelona i en kort periode, kalder landsmanden Pogba for et geni og for en alien – men slår samtidig fast, at han brug for at yde mere og kæmpe hårdere. Han siger sågar, at han har potentiale til hundrede gange mere end det han viser lige nu.

Denne sæson har heller ikke været noget dans på røde roser for den centrale midtbanespiller. Han har i flere omgange været helt ud af United-holdet på grund af småskader eller bare dårlige præstationer og dårlig form. I stedet har fx unge Scott McTominay spillet fra start, mens Pogba har været henvist til sidelinjerne.

Senest har han dog tiltrukket sig positiv opmærksomhed med to scoringer i lokalderbyet mod Premier Leagues førerhold, Manchester City. The Red Devils, som United også kaldes, var bagud med to til pausen, men inden der var spillet 20 minutter af anden halvleg havde Pogba nettet to gange til stor jubel for alle United-fansene. 

Christophe Dugarry siger følgende om Pogbas nuværende situation i United:

“Han er et geni. Ganske enkelt. Men spørgsmålet er hvornår han kommer til at forløse det enorme potentiale han render rundt med. Når han begynder, at blive en spiller, der ofrer sig 100 procent og kæmper til blodet flyder, så får jeg respekt for ham. Han skal begynde at få en anden attitude på banen, men hvis først han gør det, er der ikke mange, der kan komme i nærheden af hans niveau. “