I gårsdagens derby mellem Liverpool og Manchester United var der mange der mente, at verdens dyreste fodboldspiller Paul Pogba var en skygge af sig selv og selv træner Mourinho udtrykte ikke begejstring det efterfølgende interview. Nu får franskmanden verbale tæv på Twitter. 

Af David Paris 

Efter gårsdagens Derby mellem de to store engelske klubber Liverpool og Manchester United udtalte United-træner Jose Mourinho blandet andet følgende: “Der hvor Pogba var, havde jeg forventet mere gennemtrængelighed, mere robusthed og styring.”

Det citat opsummerer  meget godt Paul Pogbas første Liverpool-derby efter han kom til den røde del af Manchester i sommers som verdens dyreste fodboldspiller fra Juventus.

Zlatan, Pogba og resten af United-mandskabet skabte ikke meget frem af banen og mange fans udtrykte deres skuffelse efter den tamme præstationer på Liverpool-hjemmebanen Anfield Road.

Nogen fans kritiserer Pogba for at være en bedrager og en snyder, mens andre simpelthen bare sviner ham til. Alt sammen på det sociale medie Twitter. Tweetsne får du herunder, men kun de bedste af slagsen:

og så er der den sjove, men også en af de sjoveste:

Outstanding performance from Paul Pogba. He helped Liverpool a lot. Top player!