En tidligere Manchester United-spiller insisterer på, Paul Pogba ikke er én milliard kroner værd og fastslår samtidig, at det kun er spillere af Lionel Messis og Cristiano Ronaldos kaliber, der fortjener et sådan svimlende stort prisskilt. 

Af David Paris 

Den tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes fortæller til det engelske medie Goal, at han ikke synes at Juventus-spilleren Paul Pogba er én milliard kroner værd, selvom flere medier skriver, at Manchester United er klar til at betale netop det beløb for midtbanespilleren.

Førnævnte medie skriver, at Paul Pogba ser ud til at skifte til Jose Mourinhos mandskab på en overgangssum, der slår verdensrekord. Summen lyder nemlig på omkring én milliard kroner.

41-årige Scholes fortæller selv, at han er fan af Pogbas egenskaber og kunnen på en fodboldbane, men slår samtidigt fast, at et prisskilt på én milliard kroner, er alt alt for meget for Pogba. Derimod er kun Lionel Messi og Cristiano Ronaldo så store summer penge værd.

Selv siger Scholes: “Okay, han har opnået store ting, og der er et kæmpe potentiale i ham. Jeg ved tror bare ikke, at han er en spiller, der fortjener at være en millard+ værd.”

“For de penge, ville du kunne købe en, der scorer 50-plus-mål en sæson, ligesom Ronaldo eller Messi. Pogba er der ikke endnu.”