VM-finalen er færdig og det endte med at være Frankrig der løftede trofæet. Kroatien måtte se sig besejret med 4-2 og de franske landsholdsstjerner. Blandt dem, var der to, der finalen skilte sig mere ud end de andre. Den ene er selvfølgelig PSG-wonderkiddet Kylian Mbappe, der i en alder af 19 år allerede er fast mand på landsholdet. Han er fra årgang 1998 og har allerede bevist, at han er bedre end de fleste andre spillere i verden.

Den anden spiller er Manchester United-midtbanespilleren Paul Pogba. Sammen har de to franskmænd sat rekorder i VM-finalen.

Mbappe scorede franskmændenes sidste mål til 4-1. Og  med målet skrev han sig ind i historiebøgerne som den yngste spiller til at score i en finale i nyere tid. Tæller med Pele med, så er Mbappe den næstyngste målscorer i en VM-finale nogensinde. Pele var 17 år i 1958, da han scorede for Brasilien. Mbappe er 19 år i dag, da han scorede for Frankrig i VM-finalen. 60 år er gået siden Pele scorede for Brasilien i VM-finalen mod Sverige. Den endte faktisk hele 5-2 til Pele og co. og Pele blev hyldet som turneringens helt store oplevelse.

Pogba skriver også historie

Paul Pogba satte også en rekord. Ikke en helt så storslået og fantastisk rekord som Mbappe, men en rekord er en rekord. Den tidligere Juventus-spiller er nemlig den eneste Manchester United-spiller der har scoret i en VM-finalen. Nogensinde. Der er ingen andre, der samtidigt med at have spillet for The Red Devils, som klubben også kaldes, også har scoret i VM-finalen. Tillykke Pogba. Du har nu skrevet historie.

Kampen endte som skrevet tidligere 4-2 til de franske favoritter, men det stod ikke altid klart, at det skulle være Frankrig, der skulle vinde. De kom godt nok foran efter 20 minutters spil, men kort efter udlignede Kroatien og de havde efterfølgende momentum i kampen. De udnyttede dog ikke deres muligheder og så slog Frankrig til med tre kasser.