I de sidste mange år har portugiske Cristiano Ronaldo og argentinske Lionel Messi domineret fodboldscenen. Men ifølge Manchester Uniteds Paul Pogba, er der en spiller, som i denne sæson kan slå de to angribere.

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 27: Zlatan Ibrahimovic of Manchester United (R) celebrates scoring his sides first goal with Paul Pogba of Manchester United (L) during the Premier League match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on November 27, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Midtbanemanden, Paul Pogba, mener, at hans holdkammerat, Zlatan Ibrahimovic kan overstråle de to stjerner, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi i denne sæson:

– Selvfølgelig er der andre spillere, som kan gøre det, siger Pogba til FIFA.com i forhold til om andre spillere kan slå Ronaldo og Messi. Paul Pogba har stor tiltro til, at hans holdkammerat kan gøre det:

– Vi har Zlatan i Manchester United. Selv han kunne gøre det, siger Paul Pogba og fortsætter:

– Han er 35 år, men den måde som han spiller på, og den måde som han scorer mål på, så kan du se, at han har været på toppen i mere end ti år, siger Pogba om sin holdkammerat, Ibrahimovic.

Franskmanden har dog også andre bejlere:

– Hazard, Neymar og Suarez gøre det så godt og scorer mål. De er gode spillere – og hvis de fortsætter med at score – så kan de gøre det, siger Pogba.

– De har brug for at blive ved med at score, fordi at Ronaldo og Messis præstationer altid er i top, slutter franskmanden.

Zlatan Ibrahimovic har haft en forrygende sæson i engelsk fodbold i denne sæson, hvor det er blevet til 18 kasser i 28 kampe.