Hatem Ben Arfa, som lørdag aften – sammen med Rennes – vandt den franske pokalturnering med en sejr i finalen mod PSG, har nu sendt en besked til sin tidligere klubs ejer, Nasser Al Khelaifi.

af: Emil Plovgaard

PSG
PARIS, FRANCE – OCTOBER 04: Zlatan Ibrahimovic of Paris Saint-Germain receipt the MVP trophy by president Nasser Al-Khelaifi during the French Ligue 1 between Paris Saint-Germain and Olympique de Marseille at Parc Des Princes on October 4, 2015 in Paris, France. (Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Rennes kunne løfte trofæet efter en straffesparkskonkurrence, som de vandt med 6-5. Christopher Nkunku blev skurk for PSG.

Det var dermed en glad Rennes-lejr, som velfortjent blev hyldet på podiet efter en flot pokalturnering. Men det var ikke alle, som var lige begejstrede for at se mandskabet fra Bretagne med guldmedaljer om halsen.

PSG’s ejer, Nasser Al Khelaifi, ville for eksempel ikke give hånd til Hatem Ben Arfa. Og det fik sidstnævnte til at rette en besked mod den rige Qatar-forretningsmand.

LÆS OGSÅ: Philippe Coutinho enig med Premier League-klub: Skifter til sommer

”Der er en masse følelser på spil,” sagde Ben Arfa til den franske TV-kanal, France 2, efter kampen.

”Selvfølgelig er det specielt at vinde mod PSG. Og at kunne vinde over præsident Nasser. Han må aldrig undervurdere sin modstander, for han (modstanderen) vil altid komme stærkt tilbage.”

I videoen nedenunder, kan du se episoden mellem Ben Arfa og Al Khelaifi: