Det er pre season, og det betyder, at klubberne rundt omkring i Europa har muligheden for at spille kampe et andet sted end de plejer, møde andre modstandere end de plejer og styrke omdømmet i andre egne af verden. 

AF KRISTIAN PARIS

Mange af de store klubber som Real Madrid og Manchester United tager til USA og spiller med i nogen af de store tuneringer, der bliver sponsoreret af blandt andre Audio.

Andre hold tager et smut til Asien, hvor interesse for fodbold er stødt voksende. De lidt mindre profilerede klubber tager måske turen til et andet sted end i Europa end de plejer. Fx er Hull City i Portugal.

Men nu handler det altså om Liverpool, der er at finde i netop Asien i disse uger. Her har de valgte at holde deres forberedelser til næste sæson. Nogle forbederelser, der må siges at gå over alt forventning, efter the Reds her til formiddag blev Premier League Asia Trophy mestre.

Jürgen Klopps mænd slog Leicester City med 2-1 i turneringens finale, derb lev spillet på Hong Kong Stadium.

 (Photo by Lachlan Cunningham/Getty Images)

 Et meget interessant møde, eftersom de to klubber jo også kommer til at støde sammen i
næste års Premier League. Dog viste ingen af holdene tegn på, at det bare var en v
enskabskamp, hvilket tegner godt for næste år.

I kampen kom de tidligere engelske mestre Leicester City dog bedst fra start. Et godt indlæg fra højreback Christian Fuchs fik Islam Slimani isoleret med James Milner, og sådan et hovedstød taber angriberen ikke. Overraskende 1-0 til Leicester.

 

Det skal lige siges, at de to mest truende offensiv profiler for Liverpool ar Phillippe Coutinho og nyindkøbte Mohamed Salah. Det blev også disse to der var med i Liverpools første mål.

Kasper Schmeichel i Leicesters mål havde ikke en chance, da Salah sendte bolden i kassen forbi den danske landsholdsmålmand.  Føringen kom fra Coutinho, der bankede bolden ind uden for feltet. Igen ingen chance for Schmeichel.