En sæson står for døren, og det er altid godt at vide, hvem man skal holde øje med. Her er de så; de største talenter i Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS

Andreas Pereira (Manchester United)

De  fleste kender ham nok godt. Unge brasilianske Andreas Pereira, der rigtig slog i gennem for to år siden. Tilbage i november 2015 under van Gaal fik han sit helt store gennembrud og blev spået en stor fremtid i Man Utd-trøjen. Sidste sæson var han på udlån i Granada i spanske La Liga.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Reiss Nelson (Arsenal)

En af de to Arsenal spillere, der har gjort det super godt for klubben i pre-seasonen er Reiss Nelson, der skal udfordre nyankomme Sead Kolasinac i forsvare – et forsvar, der forventes at blive en treback kæde bestående af førnævnte, Rob Holding og Nacho Monreal.

På pre season touren blev han dog brugt som wingback og det kan også godt være her han skal slå sine folder i fremtiden. Den unge spiller er her oppe i mod rutinerende folk som Hector Bellerin, der er blevet sat i forbindelse med Barcelona, og Alex Oxlade-Chamberlain, der er blevet omskolet fra kantspiller.

 

Dominic Solanke (Liverpool)

Ham her kender du nok godt. Den unge U20-landsholdsspiller Dominic Solanke blev i dette transfervindue købt af Jürgen Klopp og Liverpool fra rivalerne fra Chelsea, der åbenbart ikke kunne bruge angriberen i førsteholdstruppen.

Klopp har selv udtalt, at Solanke skal betragtes som ‘ et langtidsprojekt’ der vil bære frugt om nogle år. Angriberen  er trods alt kun 19 år gammel.

 

 Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

“Han forsvarer som et barn, men angriber som en mand” er ordene fra manager, Klopp om unge Alexander-Arnold.

I fraværet på den skadede Nathaniel Clyne har Arnold optrådt overrraksende mange gange denne sommer, og har i den grad etableret sig selv som en kandidat til højreback rollen for Liverpools hold  i den næste sæson. Han bliver spændende at følge.