Onsdag går det løs i Champions League. I hvert fald for Premier League-holdet Tottenham Hotspurs, og deres modstandere, Borussia Dortmund fra den tyske Bundesliga. Og specielt en spiller fra ‘den gule farve’ som Dortmund også kaldes, har respekt for sine modstandere. Nemlig Mario Götze. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Manden det drejer sig om er den offensive midtbanespiller Mario Götze. Den 26-årige professionelle fodboldspiller mener, at den øverste halvdel af Premier League, altså top seks, er ‘meget attraktiv’. Og samtidig siger han, at han og hans holdkammerater forbereder sig grundigt på møden med Spurs, som Tottenham også kaldes – der netop er en del af denne top seks – i øjeblikket som nummer tre, kun fem point efter førerholdet fra Manchester City.

Götze har været sat i forbindelse med et skifte til Premier League i løbet af de sidste par transfervinduer. Det vil altså sige, mindst et år, har rygterne floreret om hans mulige transfer til England. Blandt andet Arsenal har meldt deres interesse i tyskeren, mens Liverpool-træner Jurgen Klopp, der tidligere har stået i spidsen for netop Dortmund, og kender Götze personligt, også har været nævnt som en mulig destination.

Götze udtaler sig

Han siger: “Jeg kan kun bedømme ud fra et perspektiv i Bundesligaen. For jeg har ikke spillet andre steder. Derfor er det svært at sammenligne Premier League, men jeg mener uanset hvad, at ligaen er meget attraktiv. Det er fedt, udfordrende og spændende, at der er fem, seks, syv store klubber, der hvert år gør sig gældende i kampen om mesterskabet. Og derfor er ligaen så spændende at følge. Jeg ved ikke om jeg skal spille der en dag. Måske, men lige nu er jeg i Dortmund og vi skal møde Tottenham i morgen, onsdag, og det er en kamp vi er meget fokuserede på at gøre vores bedste i.”