Alverdens spillere er netop tilbagevendt fra en god omgang landsholdsfodbold, hvor de fleste lande endelig har fundet ud af, om de er med til næste sommers fodbold VM eller ej. 

AF KRISTIAN PARIS

Men ofte betyder landsholdsfodbold også skader eller trætte spillere, og det er ofte noget vi ser som et stort problem, fordi klubben ikke har nogen reel indflydelse på deres spillere.
Om det er det, der var grunden til, at Premier League storklubben Arsenal tabte point i går mod bundholdet, Watford, er ikke til at vide – men noget skal der gøres i Wengers Arsenal.

Derfor er det også nu kommet frem, at klubben er interesseret i en tidligere Premier League mester. Og nej, det er ikke fra Chelsea, men en fra året før, Leicester City.

Sunday People skriver, at klubben dog ikke er den eneste bejler til 15/16 mesteren. London kollegerne fra Tottenham er nemlig også interesseret i Riyad Mahrez, der stadig er på kontrakt i Leicester City.

Den algeriske landsholdsspiller har længe været rygtet væk fra Leicester City, men formåede desværre for ham ikke at sikre sig et skifte væk i sommers i transfervinduet.

Mahrez kom i 2014 til King Power Stadium og vandt Premier League sæsonen efter. Indtil videre har han spillet ca. 130 kampe i Premier League med over 30 mål til følge.

Og grundet hans utilfredshed i klubben, var flere klubber allerede interesseret i den hurtige kantspiller i sommers. I sær var det dog her Roma, der var ivrig efter at hente ham. Italienerne havde netop mistet Mohamed Salah til Liverpool, og dermed kunne Mahrez være en perfekt erstatning for egypteren.

Mahrez selv kom til Leicester efter fire år i den franske klub Le Havre – først tre år på andet holdet og derefter et enkelt år på førsteholdet. Desuden har han spillet over 30 kampe for de algeriske landshold.