Manchester City er kendt for hvert år at bruge sindssyge summer på nye spillere og nye managers. I år er ingen undtagelse, og nu den blå del af Manchester igen stjålet mediernes rampelys. 

AF KRISTIAN PARIS

City har allerede denne sommer handlet stort ind. De har hentet Bernardo Silva fra de franske mestre As Monaco, ligesom de har hentet keeper Ederson fra de portugisiske mestre Benfica – den dyreste keeper nogensinde…

Og nu ser det ud til at klubben øjner endnu en transfer – denne gang en lidt anderledes en af slagsen…den bygger mere på fremtiden.

For den blå del af Manchester ser nemlig ud til at have vundet budkrigen, der har været om de to talentfulde serbiske brødre Luka og Ivan Ilic, der begge spiller for Red Star Belgrade.

 ESPN skriver, at Guardiola vil hente de to spillere for omkring 50 millioner danske kroner, dog
vil man ikke kunne se hverken Luka eller Ivan i the Premier League for de næste to sæsoner.
Planen er nemlig, at både Luka på 18 år og Ivan på 16 år skal tilbagelånes til deres nuværende
klub Red Star på en to-årig låneaftale – indtil de er klar til at begå sig i Premier League.

 

Men klubben selv, Red Star, tvivler angiveligt meget på, om de virkelig skal sælge de to talenter i så tidlig en alder. Flere mener nemlig, at de vise sig både at være gode for klubben, men også, at de kan få betydeligt mere for dem, hvis de blot venter nogle år med at sælge.

Men City er meget opsatte på handlen. Eftersigende har klubben haft scouts uden siden årsskiftet og de er imponerede. Ingenting skal stoppe klubben i at hente dem, mener de.

 

Watford v Manchester City - Premier League

Begge brødre spiller på mitdbanen, og mens Luka er den mere defensive indstillede af de to er Ivan den lidt mere offensive.

Han fik sin seniordebut tilbage i første runde af Europa League i år mod Floriana fra Malta.

Ivan derimod fik sin debut i liga kampen 1. april mod Spartak Subotica, der blev vundet med 2-1.