Everton-træneren Ronald Koeman forventes ifølge en italiensk journalist. At ville forstærke defensiven hos Everton, til den kommende sæson.

Af Lasse D. Drescher

Den italienske journalist Gianluca Di Marzio skriver, at Premier League-klubben Everton har stor interesse i Serie A-forsvarsspiller. Det er Inter Milan-forsvarsspilleren Jeison Murillo, som rygtes mod Goodison Park.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Den 25-årige columbianske midterforsvar skiftede til den italienske storklub, tilbage i sommeren 2015. Derefter har Murillo haft blandede tider hos Inter. Der har i perioder været meget spilletid, og så i andre har Murillo siddet en del på bænken.

Det forventes ifølge den italienske journalist, at den hollandske Everton-træner Ronald Koeman, vil forstærke defensiven hos Everton. Ronald Koeman forventes at have stort fokus på at erstatte midterforsvarene Ashley Williams og Phil Jagielka.

Bliver de ældre herre i bagkæden erstatttet?

Phil Jagielka på 34 år, og Ashley Williams på 32 forventes som sagt at blive erstattet. Da Ronald Koeman har interesse i at stille i en yngre og talentfuld opstilling, til den kommende Premier League-sæson.

Everton forventes ifølge den italienske journalist, at have store transferplaner her i løbet af sommeren. Ronald Koeman vil forstærke truppen, så de for alvor kan melde sig ind i mestrerskabs-kampen i toppen af den engelske Premier League.

Læs også: Tottenham forbereder bud på Dortmund-forsvarer