Det tyske magasin, Sport BILD, skriver, at både Chelsea og Liverpool er interesseret i den unge forsvarsspiller, Jonathan Tah.

Foto: AFP PHOTO / MARTIN BUREAU

Foto: AFP PHOTO / MARTIN BUREAU

Af Emil Plovgaard

Den kommende Liverpool-manager, Jürgen Klopp, har allerede hentet to nye ansigter til Anfield, hvor begge er blevet hentet i den tyske Bundesliga. Der er tale om henholdsvis Joël Matip fra Schalke 04 og Loris Karius fra Mainz 05.

Men Liverpool-manageren er ikke færdig med at shoppe rundt i det store indkøbscenter, der til daglig bliver kaldt Bundesligaen.

Liverpool er nemlig angiveligt på jagt efter en spiller til den bagerste kæde, og Niklas Süle fra Hoffenheim er tidligere blevet sat i forbindelse med den stolte traditionsklub, men ifølge Sport BILD har han afvist buddet fra Liverpool.

Læs også: Journalist: Så meget koster Payet

I stedet for Süle har man nu udset sig en anden forsvarsspiller hos en anden Bundesliga-klub, nemlig Bayer Leverkuse, hvor tyske Jonathan Tah spiller.

Det bliver dog ikke nemt at hente Jonathan Tah til Anfield, da han er en eftertragtet herre, og BILD skriver, at Chelsea også har Tah på deres sigtekorn.

Til sidst skriver BILD, at både Chelsea og Liverpool vil afgive et bud, når han vender hjem fra EM-slutrunden i Frankrig.

Leverkusen er efter sigende villige til at sælge Tah, hvis der kommer et bud på omkring 10 millioner pund, eller cirka 100 millioner danske kroner.

Læs også: Svensker før EM-brag: Chiellini er et svin