Den 28-årige engelske kantspiller Theo Walcott, rygtes væk fra Emirates Stadium. Der er ifølge engelsk medie interesse, fra de to Premier League-klubber Everton og West Ham.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror, skriver at Everton endnu engang vil handle ind. Det er denne gang hos Premier League-konkurrenten Arsenal. Merseyside-klubben jagter den engelske winger Theor Walcott.

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Den 28-årige engelske kantspiller har været hos London-klubben i 11 år. Theo Walcott var aldrig rigtig fast mand hos Arsenal, i den forgangne sæson. Walcott bør ifølge mediet, overveje fremtidsplanerne.

Mirror skriver samtidig at Theo Walcott også er jagtet af en anden Premier League-klub. Det er West Ham, som også jagter den 28-årige englænder.

Everton har dog ikke kun interese i Walcott. Merseyside-klubben har også interesse i Theo Walcotts holdkammerat Olivier Giroud. Den franske angriber rygtes væk, efter at Arsenal har hentet Alexandre Lacazette til Emirates Stadium.

Kan Everton sikre sig Arsenal-duoen?

Det engelske medie skriver samtidig, at Everton skulle stå klar med et bud. Buddet lyder ifølge mediet på omkring 250.000.000 kroner. Det forventes dog at der måske kan komme et større bud, hvor Everton så vil se om de kan sikre sig både Walcott og Giroud på en gang.

Læs også: Done Deal: Barcelona får tilgang af colombiansk stortalent i 2018