To af de helt tunge drenge i moderne engelsk fodbold synes klar til at lægge et bud på bordet for at få hollænderens underskrift. Men det er dog ikke uden konkurrence. 

AF KRISTIAN PARIS 

Ud over, at de Chelsea og Man United kæmper mod hinanden om at sikre sig hollænderen Stefan de Vrijs underskrift har en Serie A-rival meldt sig; Inter.

Ifølge det italienske fodboldmedie La Gazzetta Dello Sport, har den hollandske forsvarsspiller afvist at forlænge med hans nuværende klub Lazio. Grunden er angiveligt, at han vil gennemtvinge et skifte til Inter, når transfervinduet åbner på ny til sommer.

Men det bliver som sagt ikke så let som det lyder. De to Premier League giganter Chelsea og Man United, der indtager henholdsvist første og femtepladsen i ligaen, er nu også klar til at kæmpe om den fysisk stærke forsvarsspiller underskrift.

(Photo by Getty Images/Getty Images)

Hollænderens kontrakt er som sagt ikke blevet forlænget, og det betyder at fra begyndelsen af næste sæson, indtræder hans sidste år af kontrakten i Lazio. Derfor er det også klart, at hvis Lazio ikke har nogle intentioner om at forlænge med forsvarsspilleren, at de så i stedet sælger ham i det kommende transfervindue. For at være sikker på at få noget for ham…

Lazio er i pt placeret nummer fire i Serie A, to point foran Inter Milan, og de Vrij har i den grad spillet en nøglerolle for klubbens succes, i form af hans 21 optrædener kun i ligaen.

Med mange forskellige bejlere til den 25-årige forsvarsspiller, er det ikke usandsynligt, at det ender med en såkaldt ‘budkrig’. I kampløbet meldes Inter dog stadig et skrift foran konkurrenter, ved eftersigende allerede at have taget kontakt til spilleren.

Klubben vil formentlig inden for den kommende tid tilbøde de Vrij en firårig aftale.