Af Anders Lang Jensen

Oprykkerne fra Newcastle United med spanske Rafa Benitez i spidsen som manager forventes at jagte nyt blod til keeper-posten denne sommer.

Photo: Getty Images

Og her er engelske Joe Hart en mulighed, storklubben fra Nordengland er klar til at forfølge. Holdet på St. James Park har nemlig taget kontakt til Manchester City, for at forhøre sig på den engelske landsholdsmålmand der ikke har en fremtid under Pep Guardiola.

Hart er netop vendt hjem efter et lejeophold hos italienske Torino. Nu skal fremtiden på plads, og den er Newcastle altså klar til at give ham. Ifølge Daily Mail er The Magpies særdeles lune på Joe Hart, der ville være en fantastisk tilføjelse til truppen, som endelig skal spille Premier League igen.

Photo by Chris Brunskill/Getty Images

Benitez forventes at have et stort transferbudget mellem fingrene denne sommer, hvorfor flere markante navne kan ende på St. James Park. Traditionsklubben skal være en fast bestanddel af den bedste engelske fodboldrække, og det vil økonomien hjælpe med.

Siden Pep Guardiolas ankomst har karrieren være ude af kontrol for den engelske keeper. Avisen melder videre, at Newcastle vil tilbyde en stabil platform for den 30-årige engelske keeper med mere end 300 Premier League-kampe for CV´et.

Udover oprykkerne fra Newcastle vil West Ham angiveligt også jagte Joe Hart, og der er lagt op til en god duel omkring den rutinerede målmands signatur. Større navne som Chelsea og Manchester United holder dog også øje med sagen, hvis de to storklubber skulle miste deres førstekeepere her henholdsvis Thibaut Courtois og David De Gea.