Det er nu officielt, at Premier League får besøg af Sheffield United efter sommerferien. Klubben er nemlig den første Championship klub, der har taget springet til den bedste engelske række i den nye sæson.

Sheffield er sammen med Norwich City rykket op til Premier League efter sommerferien. Det er første gang siden 2007, at klubben er tilbage i den bedste engelske række.

Oprykning var slet ikke sikret, da der kun var en runde tilbage af the Championship. Leeds formåede ikke at vinde og derfor rykker Sheffield og Norwic City op.

Chris Wilder’s men beat Ipswich Town 2-0 in their final home game of the season courtesy of goals from Scott Hogan and Jack O’Connell to all but seal their return to England’s top flight. It was mathematically confirmed, however, after Sunday’s result in west Yorkshire.

. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Det har været nogle bemærkelsesværdige sæsoner for Sheffield United. Sidste år blev de nummer 10 i den næstebedste engelske række. Det var første gang de var tilbage i the Championship efter de havde været seks sæsoner i League One. De har nu gået i mod alle odds og formået at rykke op i Premier League ved at blive nummer to i Championship.

Sheffield tilbage i toppen

Kun Norwich har overgået Sheffield. De slutter nummer 1 ved at have lavet 91 point i hele 45 kampe. Til sammenligning har Sheffield lavet 88 og Leeds 83 point. så det er altså ikke meget der adskiller toppen af the Championship fra hinanden.

Midtbanespilleren Oliver Norwood er blevet en del af sæsonens hold, mens topscorer Billy Sharp har lavet hele 24 mål sammen med sin makker David McGoldrick, der har lavet 15. Spørgsmålet er bare om det makkerpar er godt nok til Premier League?

Sheffield tager i mod Stoke i sæsonens sidste kamp. Næste gang de spiller på hjemmebane hedder det Premier League.