Det har egentlig set okay ud for Premier League-nyoprykkerne Brighton, der på imponerende vis har høstet syv point i seks kampe i klubben første sæson i Englands bedste rækkke. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu kan den første nedtur for englænderne være på vej, eftersom klubbens første angriber Tomer Hemed er ude med karantæne i de næste tre kampe i Premier League. Det sker efter FA har afvist den appel som klubben har indbragt til organisationen, efter spilleren opførste sig voldeligt over for Newcastle spilleren DeAndre Yedlin i weekenden. Det er nu blevet bekræftet her onsdag aften.

 

Hemed scorede ellers aftenens eneste mål, der sikrede klubbens sejr over oprykkerne fra Newcastle.

 

Hændelsen blev ikke set af de officielle FA repræsentanter, der var tilstede dengang, men nu er dommen altså faldet efter flere har set det hele på video efterfølgende.

Manager for klubben Chris Hughton har udtalte følgende om episoden:

– Min første indskydelse var, at det bestemt ikke var med vilje. Naturligvis anerkender jeg, at der var kontrakt, men min første indskydelse var, at det var med vilje, eftersom jeg kender angriberen personligt. Det var ikke med vilje.

Hemed, der landsholdsspiller for Israel kom til Brighton tilbage i 2015 fra spanske Almeria i den bedste spanske række, La Liga.

Han vil igen være tilgængelig for klubben til kampe den 29. oktober, når oprykkerne står overfor det solide midterhold Southampton.

Derudover møder klubben indtil da møde Arsenal på udebane i næste runde. Derefter er der landsholdspause og efter den står den på en hjemmekamp mod Everton. Dernæst West Ham United ude og så er Hemed igen tilbage ugen efter mod Southampton.