Manchester Citys nyindkøbte venstre back, Benjamin Mendy, er rasende på den engelske journalist, Duncan Castles. Det er han, fordi journalisten på Twitter påstod, at forsvarsspilleren er ude med en skade i ni måneder.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Franskmanden måtte bæres fra banen i hans mandskabs 5-0 sejr over Crystal Palace i lørdags, og træner Pep Guardiola har da også fortalt, at han kan være ude længere end forventet.

I går, onsdag, valgte Castles så at lave et opslag på Twitter for at informere om Mendys skadessituationen.

“Manchester Citys eneste venstre back har pådraget sig en skade. Der venter muligvis en genoptræningsproces de næste ni måneder, skrev Castles på Twitter.

Men Mendy var hurtigt ude og afkræfte journalistens kommentarer. Franskmanden har ikke hørt noget fra lægestaben endnu, og kan derfor ikke fortælle noget om skadens varighed.

“Din biografi siger, at du er journalist, så hvorfor udtaler du dig, som om, du er en uddannet doktor?, svarede Mendy. “Jeg kender ikke engang noget til skaden endnu, lol.”, tilføjede den franske back.

Guardiola afslørede i forbindelse med pressemødet, at der vil komme flere oplysninger efter Mendys tur til Barcelona.

“På onsdag rejser han til onsdag, og så må vi se, hvad der er galt”, fortalte Guardiola ifølge the Manchester Evening News. “Vores første indskydelse var, at han vil være ude i en del tid, længere end forventet.”, fortæller den spanske succestræner.

“Det er meget frustrerende for ham. Ligesom med Gündogan sidste år, har jeg ondt af ham. Vi kommer til at savne ham meget. Det bliver ikke sjovt.”

Mendy skiftede i sommerens transfervindue til Manchester City fra AS Monaco for angiveligt 52 millioner pund. Han har indtil videre optrådt fem gange for de lyseblå på tværs af alle turneringer i det engelske holds venstre forsvarsside.