Premier League-spilleren der til dagligt spiller hos Arsenal, men som i den nuværende sæson er udlejet til Bournemouth blev kun udlejet for at få mere spilletid.

Af Lasse D. Drescher

Bournemouth-spilleren Jack Wilshere er udlejet fra London-klubben Arsenal. Jack Wilshere har altid kæmpet med spilletid under Arsene Wenger.

De fleste Arsenal-fans har set Wilshere spille for Bournemouth, og håber derfor på at Wilshere senere kan komme tilbage og få spilletid. Specielt fordi Jack Wilshere viser gode takter for Premier League-klubben Bournemouth.

(Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Wilshere udtaler følgende til Mirror:

“Da den engelske spillertrup blev offentliggjort, blev jeg meget ked af at finde ud af at jeg ikke var med. Jeg vil gerne være en del af det engelske landshold, og jeg føler jeg er god nok. Jeg kan gøre en forskel for holdet, og derfor slår det ekstra hårdt når jeg er frataget.

Jeg tænkte bare at jeg måtte skifte, til en klub med spilletid. Samtidig med at jeg kan gøre en tydelig forskel på holdet.”

Læs også: Hillary Clinton spottet på en PL-klubs pub: Se hvilket hold hun holder med