Under lørdagens kamp mellem Bournemouth og Watford på Dean Court råbte hjemmeholdets Harry Arter ’leave it’ til Nathaniel Chalobah, der havde fået en stor chance.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Den irske landsholdsspiller har efterfølgende fået en del kritik for sin opførsel i Bournemouths 0-2 nederlag til Watford, hvor han ’trickede’ Chalobah til at lade bolden gå.

Chalobah har efter kampen udtalt, at han troede, at det var Tom Cleverley, der bad ham om at lade bolden være. Men det var i stedet for hjemmeholdets Harry Arter, der stod for den gimmick.

Se episoden herunder.

https://streamable.com/sn7fv

Den tidligere Chelsea-spiller, 22-årige Nathaniel Chalobah, gav herefter Arter et møgfald, og hvis de ord bliver offentliggjort, skal de nok igennem en censurkontrol.

Mange Watford-fans raser på Twitter over Harry Arters opførsel, og nogle mener, at det er skammeligt, at et forbillede kan opføre sig så usportsligt.

’Meget, meget ringe sportsmanship, hvis Harry Arter rent faktisk råbte ”lad den være”, da Chalobah var ved at skyde. Umoralsk.’, skriver Twitter-brugeren Mike Walters.

En anden Watford-fan var dog forståeligt nok heller ikke helt glad ved situationen.

’Så glad for, at @BBCMOTD (BBC Match of the Day – et engelsk fodboldprogram, der følger op på de spillede kampe, red.) valgte at vise episoden med Chalobah. Skammeligt og uværdigt sportsmanship fra Harry Arter. Jeg er glad for, det ikke betød noget.’, skriver The Hornets’ Nest.

Luther Biscuit mener også, at situationen er helt og aldeles pinlig.

https://twitter.com/lutherbiscuit/status/899004911869939713?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thesun.co.uk%2Fsport%2F4282314%2Fbournemouths-harry-arter-disgraceful-fooling-watfords-nathaniel-chalobah%2F

’At Harry Arter skulle have råbt ’lad den være’ til Nathaniel Chalobah er sandsynligvis noget af det mest pinlige, jeg nogensinde har set i en professionel fodboldkamp.’