Benfica-kantspilleren Andrija Zivkovic rygtes ifølge engelsk medie mod Manchester United, eftersom at Mourinho har scouts til at holde øje med serberens præstationer for Benfica.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver at Manchester United fortsat har stor interesse i Benfica-profilen Andrija Zivkovic. Den 21-årige midtbanespiller er efter sigende eftertragtet af flere klubber.

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Den serbiske kantspiller skiftede til den portugisiske storklub Benfica, tilbage i 2016. Siden er det blevet til godt med spilletid, og en masse gode præstationer. Zivkovic spillede tidligere hos FK Partizan i perioden 2013 til 2016.

Det var for alvor hos Partizan at Andrija Zivkovic fik hans gennembrud. Derefter skiftede serberen så til Benfica, og siden da er det bare gået i den rigtige retning. Ifølge mediet kunne Manchester United være næste stop, for den serbiske winger.

Andrija Zivkovic fik sin debut på det serbiske landsholdshold tilbage i 2013. Siden da er det blot blevet til fem kampe på A-landsholdet.

Interessen fra Manchester United er stor

Det portugisiske medie O Jogo skriver samtidig at José Mourinho skulle have sendt scouts mod Benfica. Ikke blot for at se nogle af Andrija Zivkovics optrædener, men for at se alle Benfica-kampene.

Læs også: Klopp: Coutinho starter måske inde